Nieuws pagina

Leren, op welk gebied dan ook, is een proces van het opdoen van ervaringen en de feedback van die ervaringen met een open mind beoordelen en gebruiken en daarmee kennis en vaardigheden verbeteren. Voor het leren golfen is dit niet anders. Leren golfen moet plaatsvinden in een veilige omgeving voor de golfer en in relatie staan met de context van het spel! Leren golfen is dus NIET het weg slaan van emmers ballen of het nadoen van voorgedane of uitgelegde bewegingen.


Als coach heb ik als taak om de golfer te begeleiden in zijn/haar leerproces. Daarbij beperkt ik mij niet tot de techniek van het spel maar begeleid de golfer op alle gebieden, mentaal, fysiek, sociaal, direct en indirect, 1 op 1 en online, etc. Het ultieme doel is om de golfer te laten ontwikkelen tot hij/zij, voor een belangrijk deel, zichzelf kan coachen. Mijn bijdrage is ondergeschikt aan de doelen van de golfer! LEER GOLF SPELEN, THE JOURNEY!


SINGLE LENGTH CLUBS: De laatste grote ontwikkeling op het gebied van golfclubs zijn de single lenght clubs. Wishon heeft daarvoor de Sterling Single Legth clubs in de markt. Bekijk de volgende youtube video: http://www.youtube.com/watch?v=xmVTF5PcLfc


Vanaf 20 januari 2018 starten mijn lessen op Golfbaan Molenslag in Basingerhorn. Lessen kunnen worden geboekt op zaterdagen van 12.00 uur tot 17.00 uur.

Contactformulier