Clubfitting

HET GEHEIM VAN GOLFCLUBS! Alle golfclubs van de gerenommeerde merken zijn technisch van goede kwaliteit. Het geheim om er ook optimaal mee te kunnen spelen wordt bepaald door de 21 belangrijke specificaties van een club die moeten passen bij de golftechniek en -vaardigheid van de individuele golfer. Uitgangspunt voor de fitting zijn de resultaten met de huidige clubs, van daaruit worden belangrijke verbeteringen gezocht. Tijdens de fitting worden de eigenschappen vastgesteld en vervolgens worden de clubs volgens de vastgestelde eigenschappen gebouwd.Het resultaat is een perfect passende set golfclubs!


Golf Op Maat is gespecialiseerd in het professioneel fitten, bouwen en repareren van golfclubs. Als AGCP, level 10 gecertificeerd clubfitter (www.agcpgolf.com) heb ik al ruim 18 jaar veel golfers voorzien van de beste golfclubs.


Golf Op Maat werkt met de beste merken uit de custom fitting markt, zoals Wishon en KZG. Putter merken zijn o.a. Seemore, KZG en Wishon. Shaft merken zijn o.a. Aldila, KBS, ACCRA, True Temper, Nippon, Shimada, Novatech en Aerotech. Naast clubhoofden en shafts kunnen ook alle merken grips geleverd worden.


Naast fitting kunt u ook terecht voor alle reparaties en onderhoud van alle merken golfclubs.


Golfers met fysieke beperkingen kan ik helpen middels aanpassingen aan de golfclubs en advies.


GOLF OP MAAT is vanaf 2020 erkend als World Top 100 Clubfitter!

Contactformulier